SOEPELERBEWEGEN

                  Edelstenen Gezichtsmassage

Na een grondige reiniging van de huid is het volop genieten van de massage met een edelsteen naar keuze


Rozekwarts

Een steen die je hart versterkt eh helpt bij de bloedsomloop. Hij heeft door zijn milde zachte werking een kalmerend effect bij verwerking van vedriet en trauma's. Hij beurt je op bij melancholie en deprressie en helpt je jezelf te accepteren. De steen helpt je bij klachten die worden veroorzaakt door stress.

Een gezichtsbehandeling met de rozekwarts geeft een verjongend effect aan de huid, door regelmatige massage wordt de huid strakker.

Nuwa steen

Een steen die bestaat uit tientallen mineralen die door lava zijn ingesloten. Door zijn natuurlijke warmte en magnetisch veld werkt hij diep door in het lichaam, waar gij de aanmaak van bloed en weefsel stimuleert. Hij bevordert de stofwisseling, verhoogt de weerstand en verlaagd daarmee allergische reacties.

Een gezichtsbehandeling met de nuwa-steen in combinatie met een goede essentiële olie versterkt de huid.

Jade

Een steen die een groot reinigend vermogen heeft, zorgt voor het verwijderen van afvalstoffen en ondersteund daarbij de nieren die de afvalstoffen helpen afvoeren. Hierdoor wordt verzuring verminderd. Hij heeft een positoef effect op huid, nagels en haren.

Een gezichtsbehandeling met jade helpt tegen ontstekingen, ontgift en ontzuurt de huid, waardoor de doorbloeding op gang komt.